Når:
Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
Pris:
Gratis

Tidligere kulturminister Abid Raja er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende. Hans liv har handlet mye om det motsatte: Om å skjule smertene og handikappet han ble født med, å skjule seg for volden og mobbingen – og å skjule kjærligheten til den han elsker. Skyldfølelsen hans – en blanding av skam og frykt, har hindret ham i å kjenne på de andre følelsene han som menneske er utstyrt med. Alt han har kjent, er et voldsomt sinne.
Dette er den brutalt ærlige historien om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap. Møt Abid Raja i samtale med Heidi Andreassen.

ARK sørger for boksalg og Abid Raja signerer.

Vi vil følge de til enhver tid gjeldende smittevernstiltak. Det vil bli faste tilviste plasser, og 40 plasser i salen. Du må oppgi kontaktinformasjon når du blir tilvist plass.