På grunn av nye smittevernstiltak for Lørenskog kommune har vi avlyst arrangementer i november. Vi er imidlertid glade for å kunne tilby arrangementet digitalt. Du kan se arrangementene fra Lørenskog biblioteks facebookside.

Hva vil det si å være mann i dag? Mange menn opplever at mannsrollen i dag stiller uklare krav og forventninger. Etter foredraget blir det en samtale med Adam og psykologene Kristian Torbergsen og Joakim Skancke om mannsrollen i dag.
Samarbeid mellom Lørenskog hus, Forebyggende psykisk helse og Lørenskog bibliotek

Vi tar forbehold om at arrangementer kan bli avlyst på grunn av nasjonale eller lokale føringer i forbindelse med Covid-19. Vi følger gjeldende smittevernregler til enhver tid.