Vi gleder oss til sommerens eventyr Sommerles!  Den digital lesekampanjen er laget for å motivere barn på barneskolen til å lese mest mulig i løpet av en lang og deilig sommerferie. Det skal være gøy å lese, og det skal være gøy å delta på Sommerles! Lag profil, les bøker, motta trofeer og premier for det du har lest og delta tilslutt på sommerlesfest. Les mer om hvordan du går fram her.

Sommerles er for deg som går i 1.- 7. klasse. Du kan også være med hvis du er skolestarter eller hvis du slutter i 7. klasse i år.

Fra 1. juni til 31. august er det om å gjøre å lese så mye du bare orker. Jo mer du leser, jo flere poeng og premier får du. Du kan også registrere bøker du hører på lydbok og når noen leser for deg.

Opprett profil på sommerles.no sammen med en forelder eller foresatt, så kan du registrere alle bøkene du leser der. Der kan du også lese «Asbjørn og Astrid på dypt vann» av Mari Moen Holsve, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser. Var du med på Sommerles i fjor? Da kan du bruke samme profil i år.

Les mer om Sommerles her. 

Torsdag 3. september kl. 18 blir det fest for dere som har vært med på Sommerles. Da skal feire hele Norges Anne- Cath. Vestly, og høre mer fra bøkene om «Mormor og de åtte ungene». Ordfører Ragnhild spanderer is på alle lesehestene! Påmelding til vigmat@lorenskog.kommune.no

NB! Selv om lesekampanjen starer 1. juni vil det ikke være mulig å hente ut premier før 15. juni. Kodeordene for de første ukene vil bli lagt ut på bibliotekets Facebook side.