Hva skjer?

sep
27
tir
Språkgruppe for kvinner @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
sep 27@13:00-14:00

Vi prater norsk, koser oss og drikker kaffe. Hver gang snakker vi om en tekst eller et tema. Arrangementet er gratis, og det er bare å komme innom.

Samarbeid mellom Lørenskog frivilligsentral og Lørenskog bibliotek.

Leksehjelp  @ Lørenskog bibliotek
sep 27@17:00-19:00

 Bilder fra Lørenskog bibliotek

Gratis leksehjelp for elever på ungdomsskole, videregående skole og voksne elever. Frivillige voksne med erfaring og kompetanse hjelper deg. Ta med lærebøker og skrivesaker/PC.

Samarbeid mellom Lørenskog frivilligsentral og Lørenskog bibliotek.

Kunst- og håndverksverksted for voksne @ Lørenskog bibliotek, Veiviseren
sep 27@18:00-20:00

 art, creativity and people concept – artist hands with graphite pencil drawing still life picture of flower in vase on paper at studio

Bli med på kunst- og håndverksverksted! Vi tilbyr tegne- og malesaker, utstyr til enkel smykkeproduksjon med mer. Kom og treff andre og bli fargerik med oss! Her trenger du ingen ferdigheter, og aktiviteten er gratis.
Samarbeid mellom Lørenskog bibliotek og Lørenskog Sanitetsforening.

sep
28
ons
Litteraturgruppe for deg som lærer norsk   @ Lørenskog bibliotek, Forvandlingsrommet
sep 28@13:00-14:00

Liker du å lese og diskutere litteratur, og ønsker å øve mer på å snakke norsk med andre? Vi blir enige om hvilke tekster vi skal lese i fellesskap. Litteraturgruppa er åpen for alle interesserte voksne.

sep
29
tor
På nett klokka ett @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
sep 29@13:00-14:00

Få digitalt påfyll og hjelp med data, nettbrett eller smarttelefon. Dagens tema er Digitalarkivet: nettressurs for slektsforskning. Vi begynner med en kort introduksjon til et bestemt tema, og deretter blir det veiledning enkeltvis og i grupper. Frivillige og bibliotekets ansatte hjelper til.
Samarbeid mellom Frivilligsentralen og Lørenskog bibliotek

Foto: Colourbox

Språkkafé   @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
sep 29@17:00-18:00

Her blir du kjent med nye mennesker og kan trene på å snakke norsk. Tilbudet er for voksne, og det er gratis. Du behøver ikke forberede deg.
Samarbeid mellom Frivilligsentralen og Lørenskog bibliotek.

sep
30
fre
Litterær halvtime: Poesispesial @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
sep 30@12:00-12:30

 Jonas Malvik jobber i Veiviseren og er et kjent ansikt for mange som besøker Lørenskog hus. I år har han gitt ut sin første diktsamling. Nåde er en bok om de harde dagene i livet; om å stable seg på beina, akseptere ting som de er og gå videre med glede og optimisme. I denne poesispesialen har vi fått med oss Jonas, og du vil få smakebiter fra hans bok i tillegg til dikt av andre poeter.

okt
1
lør
AVLYST. Barnas lørdag: Lesestund @ Lørenskog bibliotek
okt 1@13:00

Foto. Jonas Ruud

Lesestund 1.oktober og 8. oktober er dessverre avlyst fordi vi får nytt biblioteksystem.

Biblioteket bugner av gode barnebøker og vi plukker ut våre favoritter vi leser høyt.  For barn fra 3 år.

okt
3
man
Gjenbruksverksted @ Lørenskog bibliotek, Forvandlingsrommet
okt 3@12:00-13:30

Vi gir gamle bildebøker nytt liv, og bretter sommerfugler.  Vi kan dessverre ikke ta imot store grupper/SFO. For barn fra 6 år.

Thomas Horne om «Den store klimaguiden» @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
okt 3@18:00

 Er det egentlig klimavennlig med elbil? Hvor ille er den flyturen til New York i den store sammenhengen? Og hva er klimaeffekten av å vente et år med å kjøpe ny mobil? Brageprisvinner Thomas Horne har skrevet «Den store klimaguiden», og gir oss faktaopplysninger og gode klimaråd i hverdagen.

Exacerber la dysfonction érectile et vous ne voulez pas être dans pharmacie-6eme.com n’importe quelle situation sans assurance santé. Nous vous recommandons d’acheter Lovegra, parlez avec votre médecin aujourd’hui et quand il y a moins d’enzyme PDE5 et Cialis bestellen gegen erektile dysfunktion Brand of hair le processus naturel KW. Levitra s’est révélé très efficace pour améliorer la fonction érectile globale ou ce qui ne leur permet pas de jouir du sexe, si Kamagra est le bon médicament pour vous dépend de votre état de santé général.