Calendar

feb
29
lør
Barnas lørdag: Lesestund @ Lørenskog bibliotek
feb 29@13:00-13:30

Biblioteket bugner av gode barnebøker og vi plukker ut våre favoritter vi leser høyt. For barn fra 3 år.

 

 

 

 

Foto: Colourbox

mar
2
man
Peder Kjøs om angst som drivkraft og hindring @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
mar 2@18:00

 Angst er den naturlige reaksjonen på selvinnsikt. Det er skremmende å oppdage hvor liten du selv er, og hvor stor og farlig verden kan være. Kjøs har invitert oss inn i terapirommet og gjort psykologi folkelig og allment tilgjengelig. Han gir oss tro på at vi kan endre oss, og få bedre liv igjennom refleksjon og kunnskap. Møt psykolog Marianne Østby i samtale med Peder Kjøs.

Samarbeid mellom Forebyggende psykisk helse og Lørenskog bibliotek.

mar
3
tir
På nett klokka ett: Innføring i betalingstjenesten Vipps @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
mar 3@13:00-14:00

Få digitalt påfyll og hjelp med data, nettbrett eller smarttelefon. Vi begynner med en kort introduksjon til et bestemt tema, og deretter blir det veiledning enkeltvis og i grupper. Frivillige og bibliotekets ansatte hjelper til.

Leksehjelp @ Lørenskog bibliotek
mar 3@17:00-19:00

Foto: Colourbox

Gratis leksehjelp for elever på ungdomsskolen, vgs og Lørenskog voksenopplæring. Frivillige voksne med erfaring og kompetanse hjelper deg. Ta med lærebøker, lekseplan og skrivesaker/PC.
Samarbeid mellom Frivilligsentralen, Flyktning- og innvandrertjenesten og Lørenskog bibliotek.

mar
4
ons
Strikk og lytt @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
mar 4@18:00

Første onsdag i måneden plukker vi frem nye og gamle skatter fra hyllene våre og leser høyt for dere. Ta gjerne med strikketøy eller annet håndarbeid, eller bare lukk øynene og lytt. Etter høytlesningen er det mulig å slå av en prat eller utveksle strikketips.

mar
5
tor
Ordførerbenk @ Lørenskog bibliotek, Veiviseren
mar 5@15:00-16:30

Ordfører og/eller varaordfører vil være i Veiviseren første torsdag i måneden. Det er viktig for dem å komme i kontakt med deg som bor i Lørenskog. Har du spørsmål eller synspunkter, eller bare har lyst til å hilse på, setter de pris på at du tar kontakt.

Språkkafé @ Lørenskog bibliotek
mar 5@17:00-18:00

Her blir du kjent med nye mennesker og kan trene på å snakke norsk. Tilbudet er for voksne, og det er gratis. Du behøver ikke forberede deg.
Samarbeid mellom Frivilligsentralen og Lørenskog bibliotek

mar
7
lør
Barnas lørdag: «Treet med det rare i» @ Lørenskog bibliotek
mar 7@13:00

I dette musikalske eventyret møter vi treet som drømmer om å bli til musikkinstrumenter. Barna får være med å lage morsomme bevegelser gjennom de ulike årstidene, mens musikerne Beate Brox og Kine Isachsen spiller ulike instrumenter og forteller.
For barn fra 2 år.

mar
9
man
Mah-Rukh Ali om boka «Iran – Midtøstens beste håp eller regionens største fare?» @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
mar 9@18:00

Iran er Midtøstens voksende stormakt. Den bitre rivaliseringen med Saudi-Arabia og bekjempelsen av IS har gitt landet en nøkkelposisjon i regionen. Er Iran egentlig en venn eller fiende? Og hvorfor valgte et kulturelskende folk et fundamentalistisk prestestyre? Mah-Rukh Ali, forfatteren av boken «Iran og det nye Midt-Østen», forsøker å finne svar gjennom en reise i Irans nære politiske historie.

mar
10
tir
På nett klokka ett: Finn.no. Kjøp og selg bolig, ting og reiser @ Lørenskog bibliotek, Kunstsalen
mar 10@13:00-14:00

Få digitalt påfyll og hjelp med data, nettbrett eller smarttelefon. Vi begynner med en kort introduksjon til et bestemt tema, og deretter blir det veiledning enkeltvis og i grupper. Frivillige og bibliotekets ansatte hjelper til.