Hilsen fra biblioteksjefen

Høstens program inneholder herlige godbiter.

Å kunne språket der du bor er nøkkelen til inkludering, og Lørenskog har nye innbyggere som trenger og ønsker å lære norsk. Språkkafe har vi hatt i en årrekke, og nå har vi utvidet tilbudet i samarbeid med Lørenskog sanitetsforening med Språkgruppe for kvinner og Litteraturgruppe for deg som lærer norsk. Videre vil jeg anbefale Lesesirkel og Hva leser du nå?, som er åpne arrangementer for deg som liker å lese og vil ha noen å prate med om litteraturen. På mandagskveldene kommer blant annet Herbjørg Wassmo med boken Mitt menneske og Jon Arne Corell som har skrevet om arbeidsklassens poet Rudolf Nilsen.

Klima er et tema som angår oss alle. Thomas Horne har skrevet Den store klimaguiden, og gir oss faktaopplysninger og gode klimaråd. Årets digitale festival gir deg digitalt påfyll, gå ikke glipp av foredraget Sikkerhet på nett. Kunst og håndverksverksted for voksne er nytt på programmet, et sted du kan være kreativ sammen med andre.

Høsten og spesielt høstferien er fylt med aktiviteter for barn og unge, og blant annet gjentar vi suksessen med VR-dag. Mot jul får vi besøk av Anja og Oslo reptilpark, for deg som liker dyr både med og uten bein, og ett som lyser i mørket.

Nyt høsten på biblioteket!
Mette Rysjedal, biblioteksjef

Hent programmet på biblioteket eller ta en titt her: https://issuu.com/lorenskogbibliotek/docs/progr_lorenskog_bibl_hoest_2022_issuu