Appen Libby gir deg e-bøker og e-lydbøker på engelsk

Appen Libby gir deg e-bøker og e-lydbøker på engelsk

Med appen Libby kan du låne og lese engelske e-bøker, e-lydbøker og magasiner på din smarttelefon og nettbrett. Appen Libby er gratis og har enkel pålogging med lånenummer og PIN-kode.

Med appen Libby kan du låne og lese engelske e-bøker, e-lydbøker og magasiner på din smarttelefon og nettbrett. Appen Libby er gratis og har enkel pålogging med lånenummer og PIN-kode. Du kan også få tilgang via PC på Viken fylkesbiblioteks Overdrive-side.

OBS! Lånekortet ditt må være opprettet i Viken for at du skal få tilgang. Ble det opprettet i et annet fylke kan du kontakte oss slik at vi kan registrere lånerkortnummeret manuelt hos Viken fylkesbibliotek.
 

Slik låner du

  1. Last ned appen Libby
  2. Finn Viken fylkesbibliotek
  3. Legg inn biblioteknummeret ditt

NB! Dine lån vil bli automatisk levert når låneperioden er over.

Trenger du hjelp? Besøk Libby Help

Lær mer her: 

 

Om plattformen Overdrive

Her kan du søke i Vikens samling i OverDrive, se hvilke e-bøker, e-lydbøker, magasiner og videoer som er tilgjengelig på din PC. Du kan også laste ned den klassiske OverDrive appen.

Libby vs Overdrive-appen

  • Hva er forskjellen mellom Libby og den klassiske Overdrive-appen?
  • Vi anbefaler å laste ned den gamle OverDrive-appen dersom du bruker en eldre enhet, eller du er anbefalt å bruke en skjermleser (screenreader) eller ønsker å streame video.
  • Tilgjengelig på iOS, Android, Chromebooks, KindleFire, and laptop/stasjonære datamaskiner.