Månedens

Greta Lovise Foss

Månedens kunster i april 2022 var Greta Lovise Foss. Greta Lovise Foss maler bilder med acryl, både figurativt og abstrakt.

Marthe Vangbo Larsen

Månedens kunstner i februar 2022 var Marthe Vangbo Larsen. Hun har siden tidlig alder tegnet og malt mye, og er selvlært på teknikk og farge. Har eget atelier hjemme hvor arbeidet utføres, men får inspirasjon fra natur, reiser og bilder.

Brith Ygranes

Månedens kunstner i januar 2022 var Brith Elin Ygranes. Bildene er akryl på lerret, både abstrakte og figurative og hun bruker mye farge i bildene. Inspirasjon finner hun ute i naturen, og bildene blir som oftest til mens hun maler.

Inger Fuglebrend

Månedens kunstner i november/desember 2021 var Inger Fuglebrend. Hun har alltid vært opptatt av bokstaver, logoer, grafiske uttrykk.

Kari Nysted

Kari Nysted er månedens kunster i oktober. Hun maler intuitive, abstrakte malerier som utvikles gjennom meditasjon hvor tanker, farger, ideer og følelser omgjøres til ett maleri.

Unni Seierstad

Månedens kunstner i september 2021 var Unni Seierstad. Hun sier selv at hun er en kreativ type, som alltid har vært opptatt av form og farge og fotografering.

Else Glomset

Månedens kunstner var Else Marie Glomset i august 2021. Det kreative generelt har alltid stått henne nær, som tegning, strikking, trolldeig, brodering, akvarell, litt Ikonmaling og powertex.

Jan Erik Birkelund

Månedens kunstner i juli 2021 var Jan Erik Birkelund. Han maler abstrakt i akryl i mellomstore formater, og formidler forholdet mellom mennesker der han ofte bruker fargene rødt og blått, med innslag av oransje og gult. Bildene viser motsetningene mellom det varme og kalde.

Jan Kristian Haavi

Månedens kunstner i juni 2021 var Jan kristian Haavi.Som kunstner og visuell artist har Jan Kristian alltid vært opptatt av å illustrere både digitalt og på lerret. Der leker han seg med forskjellige uttrykksformer som strekker seg fra illustrasjoner til mer abstrakt kunst. Alltid med basis i et grafisk uttrykk.