Månedens kunstner er Wenche Vålberg. Hun sier følgende om sin utstilling:

«Jeg blir stadig mer nysgjerrig på hva stillheten betyr for meg, og hva den kan bety for andre. Hvorfor er stillheten viktig? For meg er den viktig for å leve et godt liv. En grunnleggende forutsetning for refleksjon og ettertanke. Stillheten kan også åpne for et møte med en selv. I stillhet kan kunnskap bli til visdom.

Jeg har kalt min nyeste serie bilder med tema: nærheten i naturens stillhet. De små øyeblikkene, vinden, lyset, magiske øyeblikk, små bevegelser, mystikk og naturens sårbarhet. Det nære og vidunderlige i naturens prosess. Jeg ønsker å formidle stillhet til ro og ettertanke.»

Les mer på hennes hjemmeside: http://wenchevalberg.no/

Utstillingen er ved heisen i 3. etasje.

Månedens kunster er et samarbeid mellom Lørenskog kunstforening og Lørenskog bibliotek.