Nå kan du streame filmer fra tjenesten Filmoteket. Alt du trenger er et Nasjonalt lånekort og være registrert med Lørenskog bibliotek som ditt hjemmebibliotek. Opprett en profil med ditt lånekort og så er du klar for en super filmkveld! Følg oppskriften her.

 

 

Hvordan:

  1. Opprett en profil på www.filmoteket.no. Velg «Logg inn» og «Registrer ny bruker».
  2. Fyll inn din informasjon i feltene, lag et trygt passord og velg Lørenskog bibliotek som ditt bibliotek.
  3. Da er du klar!

Du kan se opptil 4 filmer i måneden.

Les gjerne om filmen og spill av trailer før du bestemmer deg for om du vil låne den. Det er aldri ventetid på filmer så du vil alltid kunne låne akkurat den filmen du ønsker umiddelbart.
Når du har lånt filmen, kan du se den så mange ganger du vil i løpet av de neste 48 timene.
Filmene kan strømmes til alle plattformer, i alle de kjente nettleserne og enkelt overføres til større skjerm/ TV via AirPlay og Chromecast. Du må være tilknyttet internett for å se filmene.
På Min side har du til enhver tid full oversikt over dine favoritter, lånehistorikk og antall brukte og gjenstående lån inneværende måned.

Dersom du ikke har lånekort, kan du enkelt skaffe dette digitalt eller ved å ta kontakt med oss. Om du ikke har Lørenskog bibliotek registrert som ditt hjemmebibliotek, må du ta kontakt med oss for å få endret dette.

 

Innhold:

Filmtilbudet er tilgjengelig når som helst og hvor som helst. Du kan velge blant norske, nordiske, europeiske  og internasjonale titler som treffer både barn, ungdom, familier, voksne og seniorer. Innholdet spenner fra klassikere, filmatiserte bøker, store Oscar-vinnere og såkalte blockbustere (‘storselgere’) til smalere filmer i arthaus/ independent-kategorien. Filmene velges ut av Filmotekets redaksjon og i samarbeid med bibliotekene. Innen utgangen av 2020 er det minimum 1000 filmer tilgjengelig.

Filmtjenesten leveres og driftes av Norgesfilm AS og ble lansert april 2020 som den nye måten å låne film fra biblioteket.